Roning

I Skole OL Roning dyster hele klassen sammen om at ro 4.000 meter i én romaskine, og alle fra klassen skal ro mindst én gang. Det handler om samarbejde og styrke samt hvem, der er bedst til at disponere kræfterne – og dermed få den hurtigste tid og blive ”Danmarks Stærkeste Klasse”.


Hvem kan deltage?

Skole OL Roning er for 6.-7.klasse.

Hvor og hvornår?

Skole OL Roning kan både foregå ved et lokalstævne eller i idrætsundervisningen. I bestemmer selv hvor og hvornår I afvikler konkurrencen frem til d. 24. maj 2018, hvis I laver Skole OL Roning i idrætsundervisningen.

Husk: Alle resultater skal være indtastet senest 24. maj 2018 for at tælle med i konkurrencen om finalepladser til Skole OL Finalen. Du kan indtaste resultater, når du er logget ind på skoleol.dk.

Hvordan deltager vi i Skole OL Roning?

For at deltage i Skole OL Roning, skal du som det første oprette din klasse her.

I kan deltage i Skole OL Roning ved et af de lokale Skole OL ro-stævner, som afvikles af en roklub. Hold dig opdateret på siden her og se, hvor der afvikles lokale ro-stævner.

De vindende klasser ved lokalstævnerne kvalificerer sig direkte til Skole OL Finalen i roning. De øvrige deltagende klasser deltager i den landsdækkende konkurrence om at gå videre på tid. Se også Finaleudtagelse.

Konkurrencen kan også afvikles i idrætsundervisningen på skolen eller i den lokale roklub. Ved at afvikle Skole OL Roning i idrætsundervisning er det muligt af kvalificere sig til Skole OL Finalen på tid. Alt I skal gøre er at indtaste resultatet senest den 24. maj 2018, og så er I med i konkurrencen om at kvalificere jer til Skole OL Finalen i Aarhus den 12.-15. juni 2018.

Læs hvordan I afvikler konkurrencen i idrætsundervisningen her.

Kontakt

Har du spørgsmål til Skole OL Roning, så find kontaktoplysninger her.

Følg os