Teenvolley

Kom og vær med til en fantastisk dag med Teenvolley. Til de lokale stævner kæmper man på alle banerne om én samlet klassevinder. Hvert hold samler i løbet af stævnet point sammen til sin klasse. Den klasse der har vundet flest point (relationelt) vinder stævnet.

Tilmeld din klasse til stævne i Skole OL Teenvolley

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Er klassen allerede oprettet, gå til stævnekalenderen og tilmeld jer.

Hvad er Skole OL Teenvolley?

Teenvolley er en holdsport særligt skabt til de yngste teenagere i alderen 13-16 år. Til Skole OL spilles der på hold med 4 elever pr. hold, så de unge er derfor garanteret en masse boldberøringer, bevægelse og stærkt sammenhold.

Teenvolley er opdelt i to levels, som afspejler spillernes udviklingstrin og motorik, så de unge oplever en sund balance mellem udfordring og mestring. I 6-8. klasse i spilles der Teen 1.

Spillet foregår på en badmintonbane og med de mange boldberøringer udvikles teknik og spilforståelsen lynhurtigt.

I Teenvolley vægtes fællesskab og sammenhold højt. Man lærer sine holdkammerater godt at kende og er konstant afhængige af hinanden.

Hvor og hvornår foregår Skole OL Teenvolley stævnerne?

Stævnerne afholdes af en lokal volleyklub eller af en skole, som inviterer de lokale skoler til at komme og dyste i Teenvolley. Stævnerne afholdes fra september til maj.

Hvem kan deltage i Teenvolley?

I Skole OL er det 6.-8. klasser, der kan være med til Teenvolley stævner.

Reglerne i Teenvolley

Til Skole OL Teenvolley stævnerne spilles der på niveauet Teen 1, som er begynderniveauet for ungdomsspillerne. Det kan være meget svært at få flow i spillet med almindelige regler indtil man har fået en vis rutine. Derfor gives der i Teen 1 bl.a. mulighed for, at andenbolden må gribes og kastes videre. Tredje bolden skal spilles over nettet med et volleyballslag.

Til Teenvolley stævnerne spilles med fire elever på hvert hold og eventuelt hold med tre elever, hvis nødvendigt. Kampene spilles på tid.

Læs mere om reglerne herunder.

harlequinfilter

Undervisningsmaterialer til Teenvolley

Volleyball Danmark har lavet en masse gode undervisningsmaterialer til Teenvolley, som I med fordel kan dykke ned i, inden I skal til Skole OL stævne i Teenvolley.

Her finder I også færdige lektionsplaner, så I kan lave et fedt forløb op mod stævnet.

harlequinfilter

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skole OL Teenvolley, så tag endelig fat i os.
Teenvolley
Volleyball Danmark
Christina Attrup Juhl