Tilmelding

SÅDAN TILMELDER DU DIN KLASSE TIL SKOLE OL

Du tilmelder din klasse til Skole OL via vores tilmeldingsmodul, som du finder her. Du kan også trykke på “Mit Skole OL” øverst i højre hjørne.

Opret en Skole OL profil og tilføj din klasse til profilen. Herefter kan du tilmelde klassen til Skole OL stævner eller Skole OL Tast Selv.

Skole OL stævne: Deltag i et stævne, som arrangeres af den lokale forening. Det er gratis at deltage. Find et stævne nær jer her. Læs flere detaljer om de forskellige sportsgrene her.

Skole OL Tast Selv: Lav jeres eget Skole OL i idrætsundervisningen og indtast efterfølgende jeres resultater. Resultaterne kan registreres, når I er logget på skoleol.dk. Skole OL Tast Selv er muligt i Roning (6.-7. klasse) og Svømning (4.-5. klasse). Læs mere om Tast Selv under de enkelte sportsgrene.

Uanset om klassen deltager i Skole OL via et Skole OL Stævne eller via Tast Selv, er klassen med i konkurrencen om pladser i Skole OL Finalen.

HUSK

  • Deltager klassen i Skole OL Tast-selv, så husk at sidste frist for indtastning af resultater er den 1. maj 2021. Resultaterne kan registreres, når du er logget på skoleol.dk. Efter deadline for resultatindtastning udtages de bedste klasser fra hele landet og inviteres til den store Skole OL Finale.
  • I er velkomne til at deltage i konkurrencen om finalepladser i alle sportsgrene, men I kan kun deltage i Skole OL Finalen i én sportsgren.
  • Det er gratis at deltage i Skole OL, dog afholder skolerne selv transportudgifterne til lokalstævnerne. Til Skole OL Finalen dækker Skole OL halvdelen af transportudgifterne for deltagne klasser.

Vi glæder os til at se jer til Skole OL!