Skole OL Fairplay

Vind en plads i Skole OL Finalen og en klassefest!

Sådan gør I

  1. Lav jeres eget Skole OL Fairplayløfte.
  2. Udfyld formularen og up-load jeres Fairplayløftet i en video på max. 1 minut senest den 18. maj 2020, klokken 12:00.
  3. Vinderklassen får lov til at præsentere fairplayløftet ved åbningsceremonien ved Skole OL Finalen for derefter at dyste i atletikkonkurrencen.
  4. Vinderklassen vinder desuden 4.000 kr. til at holde en klassefest for.

Hvad er et Skole OL Fairplayløfte?

Inden konkurrencerne begynder ved de voksnes Olympiske Lege fremsiges et OL-løfte, hvor en deltager på vegne af alle deltagere lover at være fair og ikke snyde. Når Skole OL er OL i børnehøjde, er der også et løfte, som præsenteres, inden konkurrencerne kan begynde. Vi kalder det et Skole OL Fairplayløfte – og det skal naturligvis laves og præsenteres af eleverne selv.

I bestemmer selv, hvordan I vil lave Skole OL Fairplayløftet. Vores eneste krav er, at I optager jeres løfte på en lille video – max. 1 minut.

Jeres løfte kan for eksempel være en sang, en rap, et digt eller et vers. Lad fantasien få frit spil. I kan hente masser af inspiration i undervisningsmaterialet Fairplay i idrætten

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med Anti Doping Danmark og Danmarks Idrætsforbund. Læs også om de voksnes OL-løfte her.

Info om konkurrencen

Klasserne med det bedste fairplayløfte vinder en plads i Skole OL Finalen i atletikkonkurrencen. Klasserne får også lov til at præsentere deres Skole OL Fairplayløfte ved åbningsceremonien. Sidst men ikke mindst vinder klassen 4.000 kr. til en klassefest.

Skole OL står bag konkurrencen i samarbejde med Anti Doping Danmark og Danmarks Idrætsforbund, og der findes 1 vinderklasse pr. klassetrin (4., 5., 6., 7. og 8.).

Konkurrencen løber frem til 18. maj 2020, og vinderne får direkte besked senest fredag den 29. maj 2020.

Vi glæder os til at se jeres fine Skole OL Fairplayløfter!

Har du spørgsmål, så kontakt Skole OL Sekretariatet.