Vi har kvalificeret os til finalen, hvad skal vi vide?

På denne side finder I alle de praktiske informationer, som I har brug for at kende, inden I tilmelder jeres klasse til Skole OL-finalen 2023 i Billund.

Programmet kan I se længere nede på siden.

Siden vil løbende blive opdateret i takt med at vi kommer tættere på finalen.

Skole OL Finalen 2023 den 13.-16. juni 2023 i Børnenes Hovedstad, Billund

Skole OL Finalen den 13.-16. juni 2023 i Børnenes Hovedstad, Billund

4. klasse: tirsdag d. 13. juni 2023

5. klasse: onsdag d. 14. juni 2023

6. klasse: torsdag d. 15. juni 2023

7. og 8. klasse: fredag d. 16. juni 2023

Alle dage fra kl. 8.00-16.00.

 

harlequinfilter

Transportrefusion

Skole OL tilbyder transportrefusion og dækker halvdelen af transportomkostningerne til alle deltagende klasser.

Når du tilmelder din klasse til Skole OL-finalen, bliver du bedt om at udfylde et transportrefusionsark, så du kan få dækket halvdelen af dine transportomkostninger eksklusive mons.

Transportrefusionsarket sendes tilbage til Skole OL til info@skoleol.dk. Deadline for udfyldelse af arket er 1/9 2023. Pengene udbetales ultimo september.

 

harlequinfilter

Transport

Offentlig transport

Når I tilmelder jer Skole OL-finalen, vil I blive spurgt om I rejser med offentlig transport. Svarer I ja til dette, vil I blive spurgt om I ønsker at benytte jer af vores tilbud om togbusser fra enten Vejle – eller Horsens station. Disse busser koordineres af Skole OL og vil være gratis at benytte. Afgangstidspunkterne ser således ud:

  • Tirsdag – fredag: Vejle/Horsens afgang mod Billund kl. 8.15.
  • Mandag – torsdag: Vejle/Hosens afgang mod Billund (Lalandia og Billund Skolen) kl. 15 og kl. 17.
  • Tirsdag – fredag: Billund til Vejle/Horsens umiddelbart efter afslutningsceremonien kl. 16.

 

Privat bus

Booker I selv en bus til Skole OL-finalen skal den bookes til Billund Trav, Normarksvej 1, 7190 Billund.

Skole OL vil sende jer en køre- og holdeplan for, hvordan I skal køre ind i Billund og hvor I kan se jeres anviste plads til aflæsning. Denne plan skal I dele med busselskabet og jeres chauffør, da det er meget vigtigt, at I overholder jeres anviste plads. Der vil være rigtig mange busser, som skal til og fra Skole OL-finalen, og vi skal også tage hensyn til den øvrige trafik i Billund.

 

Samkørsel

I Skole OL opfordrer vi til samkørsel, dels af hensyn til miljøet og dels for at mindske jeres økonomiske omkostninger ved deltagelsen.
Derfor opfordrer vi jer til at gå ind på resultatlisten på vores hjemmeside, hvor I vil kunne se om naboskolen eller en skole i nabokommunen også har kvalificeret sig til finalen. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at videreformidle kontaktoplysninger, hvis begge parter er interesseret i dette.
På den måde kan vi også prøve at undgå halvfyldte busser, der alle kører mod Billund.

Overnatning til Skole OL-finalen 2023

Har I langt til Skole OL-finalen i Billund, så fortvivl ikke!

Vi tilbyder gratis overnatning på skoler eller overnatning i Lalandia mod betaling for alle klasser, der har over 2 timers transport (målt på Google Maps i bil) til finalen i Billund.
Dette tilbud giver jer mulighed for at ankomme til Billund dagen inden I skal deltage i Skole OL-finalen.

Læs meget mere om overnatningsmulighederne.

harlequinfilter

Forplejning

Husk en stor madpakke og drikkedunk – I kommer til at være aktive hele dagen og det kræver en god stor madpakke. Det er muligt at fylde frisk vand i drikkedunken flere steder på stævnepladsen.

Vi arbejder på at finde forskellige madboder, som vi tænker som et supplement til egen medbragte madpakke.
Vi vil løbende opdatere denne side med hvilke boder og hvilke betalingsløsninger der vil være at finde til Skole OL-finalen

 

To-go madpakker

Har I en lang hjemrejse foran jer, så husk at I kan tilkøbe to-go madpakker, som I kan spise på turen hjem fra Skole OL-finalen.
To-go madpakkerne indeholder en pastasalat, en myslibar, et stykke frugt og en juicebrik. Prisen er 50 kr. per elev. Når I tilmelder klassen, skriver I hvor mange to-go madpakker I ønsker. Tilmeldingen er bindende og det vil ikke være muligt at ændre i antallet. Dette tilkøb modregnes klassens transportrefusion.

Klassebanner og T-shirts

Skal I gøre lidt ekstra ud af sammenholdet til finalen, så opfordrer vi til at I hjemme i klasserne laver nogle flotte klassebannere, som I kan have med til den store åbningsceremoni.

Skal din klasse have ens T-shirts til Skole OL-finalen?

I samarbejde med NewWave og JK Tryk tilbyder Skole OL, at I kan købe officielle Skole OL T-shirts med jeres skole navn, klasse og elevnavn påtrykt. Læs mere om tilbuddet her.

 

harlequinfilter

Billies Fællesskabspris

Skole OL, Bilka og Billie er gået sammen om at lave en sjippekonkurrence, hvor formålet er at styrke klassefællesskabet. Vinderklasserne får et gavekort på 5.000 kroner til Bilka.

Bilkas velkendte maskot Ulven Billie lægger navn til den nye Fællesskabspris, som overrækkes til de klasser, som udviser det bedste fællesskab og den stærkeste holdånd.

Derfor er Skole OL og Bilka gået sammen om at lave en sjippekinkurrence, hvor hver vinderklasse får et gavekort til Bilka på 5.000 kroner til et fælles klassearrangement. Vinderne kåres til Skole OL-finalen i Billnd,hvor Billie overrækker gavekortet til en finaleklasse på hver af de fem årgange fra 4. -8. klasse.
Konkurrencen er sponsoreret af Bilka og Billie.

Pssst.. Konkurrencen er kun for de klasser, der er tilmeldt finalen i Billund.

harlequinfilter

Rammeprogrammet for finaledagene

KL. 8:00 – 9:00

Check-in åbner

KL. 9:00

Indmarch og åbningsceremoni

KL. 10:00

Opvarmning og motionsløb

 

KL. 11:00-15:00

Sportsgrene

KL. 15:20-16:00

Præmieoverrækkelse

Ovenstående er rammeprogrammet for finaledagene. I vil forud for finalen få tilsendt et program for netop den dag, I er tilmeldt.