Ny sjov idrætsleg til indskolingen kræver tre ben

12/10/2023

Årets surpriseøvelse kræver evner inden for både koordination, balance, kommunikation og timing. Vi kalder den “Trebens Challenge”.

I Skole OL for Indskolingen indgår altid en såkaldt “surpriseøvelse”, som vi først løfter sløret for lige inden det går løs med legene i uge 43-46. På den måde vil alle være ligestillet i denne konkurrence uden mulighed for at forberede sig.

I år hedder øvelsen: Trebens Challenge. Her dyster klasserne om at bevæge sig hurtigst på tre ben og optjener samtidig færdighedsbadges inden for både koordination, balance, kommunikation og timing.

Skole OL for Indskolingen er en lettilgængelig, gratis og fleksibel klassekonkurrence for 0.-3. klasse, som afholdes på egen skole. Her får eleverne en sjov olympisk oplevelse i trygge rammer, gode motoriske grundfærdigheder og en forsmag på Skole OL for 4.-8. klasse.

Klasserne konkurrerer som hold mod klasser fra hele Danmark i fem sjove konkurrencer, inkl. surpriseøvelsen. Det hele kan gennemføres på to dobbeltlektioner i løbet af uge 43-46 – og så er man selvfølgelig altid velkommen til at øve sig inden afviklingen af selve konkurrencerne.

Klassens resultater omregnes til færdighedsbadges i det virtuelle univers, hvor klasserne også kan følge med i hinandens præstationer.

Skole OL for Indskolingen afsluttes med et stort online finaleshow i uge 47 med store præmier til vinderne på alle klassetrin: En gratis tur for hele klassen til WOW Park i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune, og seje vinder-t-shirts.

Tilmelding er åben i hele forløbet frem til uge 46.

Læs mere om Skole OL for Indskolingen og tilmelding her.