Takkefest for de frivillige

23/11/2022

Guldmedaljer, diplomer og tale fra Billunds Borgmester. I går aftes blev der afholdt takkefest for de 450 frivillige, der var med til at gøre Skole OL Finalen mulig.

Tirsdag aften var der fest i Billund Kommune – en fest for alle de fantastiske frivillige, som i sommer var med til at gøre drømmen om at lave en Skole OL Finale i børnehøjde i en Skoleolympiske by til virkelighed.

Der var god stemning fra dørene til takkefesten gik op, og der var glade og stolte smile rundt omkring ved bordene, hvor der var lagt op til banko, hygge og god mad.

Et anerkendende tak fra Billunds borgmester

Der var gjort klar til festligheder på Hotel Redborg i Billund, hvor der blev holdt taler fra Skole OL’s frivilligkoordinator Francesca Alesci og projektleder Janni Thrane. Billunds Borgmester Stephanie Stormark, holdte også en fin tale for de 120 frivillige, der var mødt op til takkefesten.

“Vi er jo her i dag for at takke jer. Derfor vil jeg gerne starte med, som borgmester og på vegne af Billund Kommune at sige mange tak til jer for jeres hjælp og store indsats til Skole OL Finalen i sommer. Vi kunne ikke have gjort det uden jer. Vi er rigtig glade for og stolte over, at I alle sammen havde lyst til at hjælpe med at sørge for, at Skole OL Finalen blev en god oplevelse. Derfor håber vi selvfølgelig også, at I vil være med til at gentage succesen og komme og være frivillige igen til næste år. Der håber vi på endnu flere frivillige, så tag meget gerne naboen eller en god ven med til næste år,” lød det fra Billunds borgmester.

Har skrevet nye finaledatoer i kalenderen

Mange af de frivillige tog hurtigt kalenderen frem, da der blev meldt de nye datoer ud for Skole OL Finalen 2023. Flere var nemlig klar på at tage en frivillig tjans igen næste år.

”Det var fedt være frivillig og være sammen med alle de glade børn. Det smittede af, og jeg havde nogle skønne dage. Jeg har allerede taget fri fra arbejde næste år, så jeg kan være frivillig igen,” lyder det fra 49-årige Charlotte McEven.

Blandt de 450 frivillige var 200 af dem børn og unge, der var med til at gøre finalen til en god oplevelse fra alle de børn rundt om i landet, der var kommet til Børnenes Hovedstad, Billund.

”Det fedeste ved at være frivillig til skole OL Finalen var, at få ansvar for en aktivitet og for at få børnene godt i gang. De var glade og gik så meget op det. Dét var fedt at være med til,” siger Sofie på 15 år, der til dagligt er elev på Billund Skolen.